Carwrapping

DSC05317

Carwrapping

Natuurlijk wilt u als autoliefhebber uw auto zien stralen. Helaas is een wasbeurt soms niet meer voldoende. Om de auto weer helemaal mooi te krijgen is het dan van belang om haar professioneel te laten detailen. Hierin bieden wij veel mogelijkheden. Afhankelijk van wat uw auto nodig heeft bepalen we samen met u de gewenste behandeling. Dit kan een simpele poetsbeurt zijn tot een volledige renovatie.

steenslagfolie

Steenslagfolie, ook wel paint protection film (PPF) fungeert als beschermlaag voor uw lak. Het aanbrengen van de steenslagfolie is vergelijkbaar met een wrap, maar hoeft overigens geen zichtbaar effect op de lak te hebben. Naar ons inziens is het plakken van steenslagfolie een noodzaak om de lak van uw auto te waarborgen.

Ruiten tinten

Soms komen de ramen van uw auto niet goed uit. Een oplossing hiervoor kan dan het tinten van de ramen zijn. Door de ramen te verdonkeren voorkom je niet alleen dat er gemakkelijk naar binnen gekeken wordt, maar verander je ook het uiterlijk van de auto.

Kwaliteit

Het wrappen van een auto is enkel mooi wanneer dit echt goed gebeurd. De folie moet allereerst van goede kwaliteit zijn en vervolgens moet deze nog netjes op de auto geplakt worden. Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit folie, zodat de auto na het wrappen nog lang mooi blijft.

Kosten

De kosten voor het wrappen van uw auto is sterk afhankelijk van uw wensen en het type auto. We maken daarom graag een offerte op basis van uw wensen, zo weet u altijd vooraf wat de totale kosten zullen zijn en komen zowel u als wijzelf niet onverhoopt voor vervelende verrassingen te staan.

Totaal plaatje

Het wrappen van de auto in een andere kleur is een grote verandering. Vrijwel elke kleur is mogelijk, wat de auto vaak uniek maakt. Toch vindt niet iedereen dat de auto na het wrappen al helemaal af is, sommige mensen willen de auto volledig naar eigen wens restylen. Denk aan het nemen van andere velgen of het monteren van sierstukken op de auto.

DSC05801
DSC03818

Meer informatie

Voor meer informatie over carwrapping of steenslagfolie verzoeken wij u vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij bespreken graag uw wensen of kunnen u informeren over de mogelijkheden. We maken graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Gräper Automotive Exclusief B.V.
Grote Esch 915
2841 MJ Moordrecht

085-222 00 59
Info@graperautomotive.nl

Openingstijden:
10.00 - 18.00 Maandag
10.00 - 18.00 Dinsdag
10.00 - 18.00 Woensdag
10.00 - 18.00 Donderdag
10.00 - 18.00 Vrijdag
10.00 - 16.00 Zaterdag
Gesloten op Zondag