Consignatie Verkoop

DSC02576

Wij verkopen uw auto

Krijgt u te weinig voor uw inruilauto of lukt het niet om de auto particulier te verkopen? Kies er dan voor om uw auto zorgeloos door ons te laten verkopen. Naar wens krijgt uw auto een plekje in onze showroom of u rijdt er nog mee tot de auto verkocht is.

Hoe gaat het in zijn werk?

Op het moment dat u besluit uw auto door ons te laten verkopen, gaan wij ervoor zorgen dat uw auto op de juiste manier in de markt komt te staan. Allereerst nemen we de tijd om de auto volledig schoon te maken. Vervolgens wordt er een professionele fotoreportage van de auto gemaakt. Deze foto's gebruiken wij om een professionele advertentie op te maken die wordt uitgezet op meer dan tien autosites in Nederland en op onze eigen website. Hiervoor hebben wij de auto minstens één dag nodig, waarna u kiest of de auto bij ons in de showroom komt te staan of u er nog in blijft rijden.

DSC02636
DSC02685

Wat als er interesse is?

Wanneer iemand reageert op de auto hebben wij de auto van u nodig. Wij zorgen er dan voor dat de auto er piekfijn bij staat wanneer de klant uw auto komt bezichtigen. Wij helpen de klant en bij serieuze interesse voeren wij namens u de onderhandeling, regelen wij de inruil en bij verkoop maken wij de auto rijklaar. Natuurlijk gaat dit allemaal in goed overleg.

Wat zijn de voordelen?

Tijd

Wanneer wij de auto voor u verkopen bespaart u veel tijd. Wij promoten de auto, ontvangen de klant en wikkelen het gehele verkoopproces voor u af.

Zorgeloos

U hoeft zelf niet bezig te zijn met de verkoop van de auto. Wij ontzorgen volledig in dit proces, van advertentie tot verkoop.

Veilig

Veiligheid is gegarandeerd, u krijgt niemand aan de deur en wij dragen alle verantwoordelijkheid voor een goede afwikkeling van het verkoopproces.

Gräper Automotive Exclusief B.V.
Grote Esch 915
2841 MJ Moordrecht

085-222 00 59
Info@graperautomotive.nl

Openingstijden:
10.00 - 18.00 Maandag
10.00 - 18.00 Dinsdag
10.00 - 18.00 Woensdag
10.00 - 18.00 Donderdag
10.00 - 18.00 Vrijdag
10.00 - 16.00 Zaterdag
Gesloten op Zondag