Import Bemiddeling

DSC02198
DSC05594

Voordelen

Het importeren van een auto lijkt vaak lastig en u zult zichzelf misschien afvragen of dit wel aantrekkelijk is. Een auto uit het buitenland halen brengt echter veel voordelen met zich mee. Door de zoektocht niet te beperken tot Nederland groeit het aanbod exponentieel, waardoor u geen concessies hoeft te doen. Daarnaast is het in veel gevallen goedkoper om een auto te importeren, dan wanneer u dezelfde auto in Nederland zou aanschaffen.

kritisch

Hoewel wij met regelmaat een auto importeren zal dat voor u waarschijnlijk niet het geval zijn. Daarom zijn wij altijd extra kritisch voordat de auto wordt ingevoerd. We controleren de auto en zorgen dat deze aan onze standaard voldoet. Wanneer dit niet het geval is raden we de import van de auto aan u af en zoeken we graag verder. Garanderen dat gebruikte auto altijd in topconditie is kunnen we niet, wel zorgen we voor extra zekerheid.

Risico's

Wanneer u zelf een auto importeert brengt dat risico's met zich mee. U kunt dan tegen onaangename verrassingen aanlopen. Voorkom dit door hulp te zoeken bij het importproces. Wij kunnen het gehele proces voor u uit handen nemen. Op deze manier minimaliseert u de risico's en hoeft u zich geen zorgen te maken.

Heeft u interesse in een auto uit het buitenland? Wij helpen u graag!

Hoe gaat het in zijn werk?

DSC08533

Zoektocht

Misschien heeft u uw droomauto al online gezien en weet u precies welke auto u wilt. Wij hoeven dan niet voor uw opzoek te gaan en verzorgen de import voor de gewenste auto. Heeft u de gewenste auto nog niet gevonden? Dan kunnen wij voor u opzoek gaan. We bespreken uw wensen en gaan vervolgens binnen ons brede netwerk opzoek naar uw droomauto. Wanneer we hem gevonden hebben, nemen we contact met uw op over de auto.

Importeren

Gedurende het gehele importproces ontzorgen we u volledig. Hierdoor hoeft u enkel geduldig te wachten tot het importeren van de auto volledig afgerond is. Wij taxeren de auto, zodat we altijd het meest gunstige bpm-bedrag kunnen aanbieden en laten de auto keuren. Voordat u hem bij ons ophaalt polijsten we de auto en maken we hem netjes voor aflevering.

Kwaliteit

Wij kiezen altijd voor een relatie voor de lange termijn. We behouden u daarom graag als klant, daarom controleren we altijd de onderhoudshistorie en kilometerstand van de auto die we voor u importeren. Gedurende het proces nemen we dan ook graag de risico's voor u uit handen. U kunt bijvoorbeeld de betaling via ons laten lopen. Zo komen zwel u als wijzelf nooit voor ongewenste verrassingen te staan.

Kosten

De kosten van het importeren van een auto zijn per situatie verschillend. Er moet rekening gehouden worden met belastingen, transport en overige kosten. Wij zorgen er altijd voor dat de totale kosten voor het importeren bij u bekend zijn. We voorkomen zo dat onverwachte kosten in rekening gebracht worden. Bent u benieuwd wat het importeren van de auto, die u op het oog heef kost? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

DSC01657

Meer informatie

Voor meer informatie over deze dienstverlening verzoeken wij u vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag met het zoeken naar uw droomauto of het importeren van een auto die u al gezien heeft. Wij hebben jarenlang ervaring met het importeren van auto's en helpen u daarom graag om tijd en geld te besparen en de risico's te beperken.

Gräper Automotive Exclusief B.V.
Grote Esch 915
2841 MJ Moordrecht

085-222 00 59
Info@graperautomotive.nl

Openingstijden:
10.00 - 18.00 Maandag
10.00 - 18.00 Dinsdag
10.00 - 18.00 Woensdag
10.00 - 18.00 Donderdag
10.00 - 18.00 Vrijdag
10.00 - 16.00 Zaterdag
Gesloten op Zondag