Uitlaatsystemen

Akrapovic-E63S-5
Chiptuning-6

Akrapovič

Natuurlijk wilt u als autoliefhebber uw auto zien stralen. Helaas is een wasbeurt soms niet meer voldoende. Om de auto weer helemaal mooi te krijgen is het dan van belang om haar professioneel te laten detailen. Hierin bieden wij veel mogelijkheden. Afhankelijk van wat uw auto nodig heeft bepalen we samen met u de gewenste behandeling. Dit kan een simpele poetsbeurt zijn tot een volledige renovatie.

Milltek

De mogelijkheden in detailing zijn zeer uiteenlopend. Wij beoordelen bij elke auto individueel wat nodig is om haar weer volledig naar wens te maken. Op basis van de benodigde werkzaamheden kunnen wij vervolgens de prijs hiervan bepalen. Detailing kost tijd en geld, maar verdient zich op de lange termijn terug doordat de auto bij goed onderhoud in een veel betere staat blijft verkeren. Daarom streven we waar mogelijk altijd naar perfectie.

Overig

Naast Akrapovic en Milltek zijn er vaak velen andere mogelijkheden voor uw auto. Het kan zijn dat je al een exacte wens hebt, dan helpen wij u dit graag werkelijkheid te maken. Heeft u nog geen idee wat u precies wilt? Geen probleem, we denken met u mee en adviseren op basis van uw wensen. Er is vaak veel meer mogelijk dan u van te voren had verwacht.

Meer informatie

Voor meer informatie over een uitlaatsysteem verzoeken wij u vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij adviseren u graag op basis van uw wensen en zoeken een daarbij passend uitlaatsysteem. We worden zelf enorm enthousiast van een mooi geluid en weten hierdoor goed wat de kenmerken van elk uitlaatsysteem zijn. Alvast een voorproefje van de mogelijkheden? Scroll dan door en bekijk de video's.

Porsche-GT3-RS-43

Porsche GT3 RS Akapovic

In deze video monteren we een Akrapovic uitlaatsysteem op een recent verkochte Porsche GT3 RS. Het titanium uitlaatsysteem van de welbekende fabrikant vervangt het originele systeem. Het verschil is enorm. Het Akrapovic systeem zorgt voor een volledig andere ervaring dan voorheen.

Mercedes A45s Akrapovic

*video link toevoegen

DSC05971-2

Audi RS6 Miltek

*Video toevoegen

Gräper Automotive Exclusief B.V.
Grote Esch 915
2841 MJ Moordrecht

085-222 00 59
Info@graperautomotive.nl

Openingstijden:
10.00 - 18.00 Maandag
10.00 - 18.00 Dinsdag
10.00 - 18.00 Woensdag
10.00 - 18.00 Donderdag
10.00 - 18.00 Vrijdag
10.00 - 16.00 Zaterdag
Gesloten op Zondag